top of page
transport containers

AFVAL & INBOEDEL OPRUIMEN EN OPHALEN IN OOST-VLAANDEREN

CONTAINER HUREN VOOR ALLE AFVAL ZOALS GEMENGD AFVAL

transport containers

CONTAINER HUREN VOOR ALLE AFVAL ZOALS GEMENGD AFVAL

Bij Absorb in Gent kunt u een container huren voor alle afval zoals gemengd afval. Het is soms verbazend om te zien hoeveel spullen er in een mensenleven verzameld worden. Heel wat zolders, garages en kelders zijn gevuld met opeengestapelde dozen en kasten die uitpuilen met zaken die niet echt gebruikt worden. Op een bepaald ogenblik wordt het te veel voor de eigenaars en besluiten ze om zich te ontdoen van hun overbodige bezittingen.

Naast deze keuze die mensen zelf maken, zijn er ook omstandigheden die ertoe leiden dat een opruiming plots dringend nodig is. Een overlijden, een geplande verhuis, een onverwachte opname in een verzorgingstehuis ... Het zijn allemaal situaties waarbij het opruimen van een woning vaak heel snel moet gebeuren. Absorb uit Gent (Oost-Vlaanderen) beseft dit en helpt u vakkundig verder. Neem daarom snel contact met ons op!

transport containers
transport containers

OPRUIMEN, OPHALEN EN OPKUISEN VAN INBOEDELS IN OOST-VLAANDEREN

Voor het opruimen, ophalen en opkuisen van inboedels, kunt u een beroep doen op ons. We maken uw garage of (delen van uw) pand leeg zodat u deze snel zelf terug kunt gebruiken, verhuren of verkopen.

Om het ophalen van uw inboedel snel en vakkundig te laten verlopen, zetten we ons ervaren personeel in. We kunnen daarnaast ook zorgen voor het nodige materiaal zoals afvalcontainers, verkeerssignalisatie om de containers veilig te kunnen opstellen, vrachtwagens, ... Een container huren voor alle afval zoals gemengd afval is mogelijk bij ons.

WAT NA DE OPKUIS VAN UW INBOEDEL?

Eens we uw pand hebben ontruimd, kunnen we u aanzienlijk veel tijd doen besparen door ook de onderstaande taken voor u uit te voeren.

Reiniging van uw woning

Concreet houdt dit in dat we uw woning ofwel bezemschoon opleveren, ofwel héél grondig reinigen. Wenst u dat we uw woning desinfecteren, dan is dit eveneens mogelijk. Voor meer informatie hierover, verwijzen we u naar www.absorb.be

transport containers

OFFERTE EN INFO OVER ONZE OPRUIMDIENSTEN: CONTAINER HUREN VOOR ALLE GEMENGD AFVAL

Wenst u meer informatie, of een offerte te ontvangen voor het leegmaken van uw gebouw, woning of garage? Neem dan nu nog contact op met ons.

bottom of page