top of page
transport containers

TRANSPORT VAN PUIN, GROND EN BOUWSTOFFEN

TRANSPORT (AFVOER & AANVOER) IN OOST-VLAANDEREN)

transport containers

TRANSPORT VOOR DIVERSE BOUWSTOFFEN

Absorb Containerdiensten uit Gent (Oost-Vlaanderen) is er voor zowel particulieren als zakelijke klanten die op zoek zijn naar een snel én betrouwbaar transport voor diverse soorten bouwstoffen, zoals de aanvoer en afvoer van puin, afval en grond. Onze dienstverlening speelt zich letterlijk af in twee richtingen. We verzorgen namelijk zowel het aan- als het afvoeren van bouwstoffen en afvalmateriaal. hiervoor hebben wij verschillende soorten containers ter beschikking.

transport containers
transport containers

AANVOER VAN BOUWPUIN, BOUWSTOFFEN EN GROND

Om uw bouwproject een goede start te geven, is het natuurlijk belangrijk dat op uw werf de nodige bouwstoffen aanwezig zijn. Als u zelf niet over de juiste transportmiddelen beschikt, kunt u een beroep doen op onze diensten. Absorb Containerdiensten verzorgt de aanvoer van allerlei soorten mengpuin, granulaten (beton), stabilisatiezand, aanvoergrond, teelaarde, kiezel, steengrind, enz. Hierbij houden we steeds rekening met uw planning.

AFVOER VAN GROND, PUIN EN BOUWAFVAL

Bij elk bouwproject ontstaan er allerlei soorten afval. Denk hierbij aan overtollige grond die uitgegraven is voor de kelder of funderingen, steenpuin bij renovatieprojecten, algemeen bouwafval zoals resten van isolatie, plastiek, houtafval,...

Natuurlijk kan dit afval niet bij u, of uw klant, ter plaatse blijven liggen. Ons machinepark is uitgerust met kranen, bulldozers, containers en vrachtwagens waardoor onze ervaren vakmensen u zo snel mogelijk van uw afval kunnen afhelpen. Hierbij kunnen ze u desgewenst en aan een kleine meerprijs helpen bij het in- en uitladen. U ziet, wij helpen u zonder probleem verder bij de afvoer van uw puin, grond en ander afval.

transport containers

EXTRA HULP BIJ UW GROND- EN AFBRAAKWERKEN?

Zoekt u naast het aan- en afvoeren van uw grond en bouwstoffen ook naar een helpende hand voor uw grond- en afbraakwerken? Ook hiervoor kunnen wij zorgen. Meer informatie hierover vindt u op www.abso.be

transport containers

OFFERTE VOOR HET VERVOER (AANVOER & AFVOER) VAN PUIN, GROND OF BOUWMATERIAAL

Wilt u meer informatie ontvangen over onze mogelijkheden op het gebied van transport? Of wilt u een exacte raming van de kosten voor het transport (afvoer of aanvoer) van uw grond, bouwstoffen of puin? Neem dan nu nog contact op met ons. Na de kantooruren en in het weekend kunt u ons bereiken op het nummer 0496 16 60 00.

bottom of page